dissabte, 15 de maig del 2010

Nou Parc infantil




Aquest mes de maig inaugurarem el nou parc infantil de La Guàrdia, desprès de varis mesos de discrepàncies d’alguns veïns sobre les dimensions del nou parc, l’Ajuntament tingué aquest projecte aturat, desprès d’algunes negociacions de l’ajuntament amb els veïns “afectats” es retocaren alguns punts del parc però finalment podem dir que la Guàrdia te un nou parc infantil.

diumenge, 9 de maig del 2010

Paella Popular 2010

Com cada any al mes de maig a la Guàrdia dels Prats es reunim novament per fer la Paella Popular, degut a les amenaces de pluja i mal temps ens varem reunir a la Sala del Ball en lloc de l’Ermita de Santa Maria dels Prats.



Així varem fer una gran festa tots junts a la sala recordant vells temps com quan es celebrava el ball de festa major on els mes menuts del poble no han tingut la ocasió de veure mai, això si els mes menuts son qui utilitzen ara la sala per fer les seves obres de teatre i festes.





Esperem animar-vos a veure si l’any que be tots veniu a la Paella “guardiola” on tots i son ven vinguts, això si esperem bon temps per anar a l’Ermita dels Prats.